Social

childrens-hands-colored-hold-puzzles-blue-surface

Educatie, sport si inovatie

REMEDIA este un susținător tradițional al asociațiilor care sprijina pacienții, printre care in decursul anului 2021 enumeram:

  • Asociatia Daruieste Viata in constructia primului Spital Național de Copii pentru Cancer, Boli Grave și Traumă prin “certificatul de actionar”
  • Asociatia Help Autism pentru tratamentul copiilor afectati de autism
  • Asociatia Spitale Curate in sustinerea copii bolnavi de cancer prin proiecte și activitati dedicate;
  • Asociatia Glasul Vietii – infiintata de preot Dan Damaschin de la Iasi, care se ocupa de ajutorarea copiilor din familii defavorizate, prin asigurarea de haine, incaltaminte, rechizite scolare, precum si organizarea de tabere pentru acesti copii;
  • Asociatia Pro Vita pentru nascuti si nenascuti, cel mai mare orfelinat ” privat” din Romania, jud Prahova, prin Preot Nicolae Tanase, pentru cresterea si educarea a 480 copii intre 0-22 ani prin grija familiilor din satele Valea Plopului și Valea Screzii;
  • St. Fundatia Sf. Francisc prin ajutorarea copiilor defavorizati aflati in ingrijirea sa din cadrul Caminul Sf. Elisabeta din Orastie.

REMEDIA sustine echipele proprii pentru participarea la evenimente sportive gen alergare, maraton, biclism, fotbal, s.a.

REMEDIA sustine anual Clubul Sportiv “Cetate Deva” si Federatia Romana de Gimnastica, sponsorizand echipele de gimnastica sportive, aerobica si atletism, precum si performantele scolare prin oferirea de premii elevilor Colegiului National Cetate Deva si Liceului Teoretic Sabin Dragoi

 

REMEDIA promoveaza inovatia sustinand: 

  • Asociatia Club sportiv Silver Fox prin achizitie de material didactic electronic si roboti.
  • Asociatia Deceba – Colegiul National Decebal prin materiale destinate promovarii si sustinerii excelentei in educatiei, precum si sutinerea cercului de robotica a colegiului.
  • Clubul Sportiv Sah Brasov prin sustinerea bursei sportivilor personalului din companie.
F_04

Arta

REMEDIA cultiva arta atat prin sustinerea simpozioanelor internationale de arta din Masivul Retezat organizate anual, cat si prin gazduirea in Galeria de Arta FIVE PLUS, Viena, a expozitiilor de pictura, sculptura si arta vizuala ale artistilor romani.

Simpozionul International de Arta din Masivul Retezat desfasurat anual, din 2006, in perioada iulie – august, alaturi de studenti si profesori ai Universitatii de Arta din Chisinău, unde cei prezenti pot admira frumusetea lucrarilor realizate de pictorii participanti.

S-a gazduit si evenimentul anual „Zilele REMEDIA”, ocazie cu care domnul Valentin Norbert TARUS, Presedintele CA, a acordat Diplome de Excelenta pentru daruire și consecventa in atingerea standardelor de performantă din cadrul Farmaceutica REMEDIA SA farmacistilor Paula FLEISCHER, Eleonora IONESCU si Camelia CIURTIN.