Festivalul International JOHANN STRAUSS, la cea de-a XII-a editie

FARMACEUTICA REMEDIA S.A. continua implicarea in viața culturala din Romania prin sponsorizarea si promovarea Festivalului Internațional JOHANN STRAUSS, organizat alaturi de Asociatia Romana a Iubitorilor Valsului.

Festivalul international JOHANN STRAUSS, ajuns la cea de-a XII-a editie, a intrat in traditia manifestarilor de gen din Romania. Omagiu adus valsului si epocii in care balurile erau cele mai asteptate evenimente mondene, evenimentul s-a desfasurat la Bucuresti in perioada 18-24 august 2013.

Pe langa concertele si recitalurile de muzica vieneza, in acest an in programul festivalului a fost inclusa si o seara muzicala intitulata “Pod de aur spre Orient”, cu lucrari ale unor mari compozitori europeni, dedicate unor personalitati din Orient.

Concertul de deschidere, sustinut de Orchestra Filarmonicii “George Enescu” a avut loc duminica, 18 august 2013, ora 19:00, la Ateneul Roman, sub bagheta dirijorului Christian Schulz (Austria) si cu concursul sopranei Patricia Seymour.

Recitalul de canto si pian “Pod de aur spre Orient” a avut loc marti, 20 august, la Sala Cerchez a Muzeului National Cotroceni, de la ora 18:00. Solist tenorul Yakup Kasimoglu (Turcia), pian Lena Senol (Turcia).

“Seara vieneza” – Recital de canto si pian s-a desfasurat pe 21 august, ora 18:00, la Sala Cerchez a Muzeului National Cotroceni.

Pe 22 august, ora 18:00, a avut loc un concert de valsuri, in interpretarea Cvartetului Artmusik, dirijat de Iosif Ion Prunner

Distribuie

Alte noutati