Misiune, Valori

Misiune

Promovarea si lansarea unor concepte inovatoare de business farmaceutic; oferirea de servicii de sanatate de calitate adaptate necesitatilor clientilor; respectarea standardelor internationale de etica si de profesionalism.

Profesionalism

Oamenii reprezinta capitalul nostru cel mai de pret. Investitia in programele motivationale si de dezvoltare profesionala a angajatilor nostri constituie o prioritate in realizarea performantelor individuale si de echipa.

Performanta

Motivarea este un element fundamental pentru retentia si fidelizarea personalului propriu, pe baza implementarii unui sistem de evaluare a indicatorilor de performanta.

Etica

Aplicam standarde profesionale si etice ridicate la nivelul standardelor internationale.

Agilitate

In relatiile parteneriale cream avantaje competitive sustenabile si ne adaptam continuu la exigentele si asteptarile clientilor si beneficiarilor nostri.

Calitate

Compania a implementat sistemul de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO: 9001-2015.

Transparenta

Actionarii si investitorii nostri sunt permanent informati prin sistemul de raportare conform reglementarilor pietei de capital si a standardelor internationale financiare de raportare.