Despre noi

Cotata la Bursa de Valori Bucuresti din 1996 – Categoria STANDARD, simbol RMAH, Farmaceutica REMEDIA S.A. componenta a grupului de companii specializate in activitati de vanzare si distributie de medicamente, promovare si marketing, are un rol cheie in domeniul sanatatii.

Prezenta pe piata inca din 1991, pozitia Farmaceutica REMEDIA S.A. a fost consolidata prin fuzionarea cu actionarul majoritar, V. TARUS RoAgencies SRL, ce a avut loc la inceputul anului 2006.

Urmare a impunerilor legislative din 2015 privind separarea activitatilor cu ridicata de cele de retail farmaceutic, Farmaceutica REMEDIA S.A. a hotarat pastrarea activitatilor de retail si transferul activitatilor de distributie angro si a serviciilor aferente catre Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL, societate detinuta 100%.

Farmaceutica REMEDIA S.A. , dupa transferarea a 52 de farmacii catre Help Net la 31.07.2020, opereaza 21 de unitati de retail proprii si este concentrata pe consolidarea prezentei in zonele rurale, diversificarea portofoliului de produse farmaceutice, suplimente alimentare, dermato-cosmetice, precum si servicii suplimentare in beneficiul pacientilor. Lantul de farmacii REMEDIA este prezent in 7 judete in special Hunedoara Alba si Sibiu. Suplimentar, inca din 2012, compania se adreseaza clientilor prin platforma e-shop.

Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL – specializata in activitati de distributie engross, marketing si promovare in domeniul sanatatii, opereaza vanzarile prin 7 (sapte) centre logistice pe urmatoarele linii de business:
– Divizia Distributie: vanzari catre farmacii si alti client mari;
– Divizia Spitale: vanzari catre spitale publice si clinici private;

Farmaceutica REMEDIA S.A. este preocupata permanent de adaptarea modelelor de operare in linie cu asteptarile in continua schimbare ale partnerilor si clientilor, bazat de asemenea pe orientarea pietei spre digitalizare si dezvoltare IT.

Modelul de business este orientat spre diversificarea constanta a produselor si serviciilor oferite, inclusiv servicii de logistica, marketing si promovare medicala, inregistrari de produse farmaceutice.

Suplimentar, din octombrie 2020 compania a lansat promovarea robotilor BD Rowa in Romania, oferind o solutie digitala in automatizarea proceselor farmaciilor si depozitelor farmaceutice.

Succesul acestei abordari este confirmat si de profesionalismul si performanta care diferentiaza compania de alti competitori si o pozitioneaza drept partener eligibil in lansarea, promovarea si distribuirea produselor farmaceutice si serviciilor conexe in Romania si in alte tari din Europa de Est.

Consideratia fata de actionari, investitori, clienti si salariati sunt principiile pe care Farmaceutica REMEDIA S.A. isi sprijina performanta. Adaptabilitatea permanenta la nevoile consumatorilor la cele mai inalte standarde, lansarea si promovarea de produse farmaceutice inovatoare, respectarea standardelor etice si profesionale internationale sunt obiectivele asumate de catre companie.
Cei 250 de angajati din cadrul grupului de companii sunt un activ extrem de valoros si de aceea suntem constant dedicati implementarii unor programe motivationale de dezvoltare personala si profesionala, care sa ofere angajatilor posibilitatea de a isi atinge potentialul maxim atat individual, cat si in cadrul echipei.

Suntem permanent preocupati sa cream avantaje competitive sustenabile “win-win” si ne adaptam continuu la exigentele si asteptarile partenerilor nostri.

“Farmaciile REMEDIA” este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) cu nr. cu 137522 si 130847, “Farmaceutica REMEDIA S.A.” cu nr. 137521 si 130846, iar “Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics” cu nr. 144199. Deasemena, companiile sunt certificate ISO 9001-2015 si 14001:2015.“

Afla mai multe