Despre noi

Cotata la Bursa de Valori Bucuresti din 1996 – Categoria STANDARD, simbol RMAH, Farmaceutica REMEDIA S.A. componenta a grupului de companii, este specializata in activitati de vanzare si distributie de medicamente, promovare si marketing, in domeniul sanatatii, situandu-se in TOP 10 distribuitori pe piata farma.

Prezenta pe piata inca din 1991, pozitia Farmaceutica REMEDIA S.A. a fost consolidata prin fuzionarea cu actionarul majoritar, V. TARUS RoAgencies SRL, ce a avut loc la inceputul anului 2006.

Urmare a impunerilor legislative din 2015 privind separarea activitatilor cu ridicata de cele de retail farmaceutic, Farmaceutica REMEDIA S.A. a hotarat pastrarea activitatilor de retail si transferul activitatilor de distributie angro si a serviciilor aferente catre Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL, societate detinuta 100%.

Farmaceutica REMEDIA S.A., dupa transferarea a 52 de farmacii catre Help Net la 31.07.2020, opereaza in prezent 23 de unitati de retail proprii in 5 judete, in special Hunedoara, Alba si Sibiu si este concentrata pe consolidarea prezentei in zonele rurale, diversificarea portofoliului de produse farmaceutice, suplimente alimentare, dermato-cosmetice, precum si servicii suplimentare in beneficiul pacientilor.

Din 2021 compania dezvolta vanzarile online adresandu-se clientilor pe platforma e-shop prin implementarea unei solutii proprii, in parteneriat cu companii specializate in e-shop. Platforma oferă o gama diversificata de produse para-farmaceutice, dispozitive medicale, suplimente alimentare, dermato-cosmetice, inclusiv OTC, conform reglementarilor legale.

Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL – specializata in activitati de distributie engross, marketing si promovare in domeniul sanatatii, opereaza vanzarile prin 6 (sase) centre logistice pe urmatoarele linii de business:
– Divizia Distributie: vanzari catre farmacii si alti client mari;
– Divizia Spitale: vanzari catre spitale publice si clinici private;

In aprilie 2022 Farmaceutica REMEDIA SA a preluat o participatie de 50% din capitalul social al PHARMA EXPERTSPEDITION SRL în vederea dezvoltării și consolidării activității de distribuție și logistică.

Farmaceutica REMEDIA S.A. este preocupata permanent de adaptarea modelelor de operare in linie cu asteptarile in continua schimbare ale partenerilor si clientilor, bazat de asemenea pe orientarea pietei spre digitalizare si dezvoltare IT.

Modelul de business este orientat spre diversificarea constanta a produselor si serviciilor oferite, inclusiv servicii de logistica, marketing si promovare medicala, inregistrari de produse farmaceutice.

Ca solutie digitala de automatizare si optimizare a proceselor farmaceutice, REMEDIA, in parteneriat cu BD Rowa™, a lansat in Octombrie 2021 primul robot Smart instalat la farmacia REMEDIA Metalurgiei 78, Bucuresti si a pus in functiune 8 sisteme robotice in alte farmacii private. Compania va continua implementarea robotilor in farmacii, spitale si depozite farmaceutice din Romania, Bulgaria si Moldova.

Succesul acestei abordari este confirmat si de profesionalismul si performanta care diferentiaza compania de alti competitori si o pozitioneaza drept partener eligibil in lansarea, promovarea si distribuirea produselor farmaceutice si serviciilor conexe in Romania si in alte tari din Europa de Est.

Consideratia fata de actionari, investitori, clienti si salariati sunt principiile pe care Farmaceutica REMEDIA S.A. isi sprijina performanta. Adaptabilitatea permanenta la nevoile consumatorilor la cele mai inalte standarde, lansarea si promovarea de produse farmaceutice inovatoare, respectarea standardelor etice si profesionale internationale sunt obiectivele asumate de catre companie.

Cei 309 de angajati din cadrul grupului de companii sunt un activ extrem de valoros si de aceea suntem constant dedicati implementarii unor programe motivationale de dezvoltare personala si profesionala, care sa ofere angajatilor posibilitatea de a-si atinge potentialul maxim atat individual, cat si in cadrul echipei.

Suntem permanent preocupati sa cream avantaje competitive sustenabile “win-win” si ne adaptam continuu la exigentele si asteptarile partenerilor nostri.

“Farmaciile REMEDIA” este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) cu nr. cu 137522 si 130847, “Farmaceutica REMEDIA S.A.” cu nr. 137521 si 130846, iar “Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics” cu nr. 144199. Deasemena, companiile sunt certificate ISO 9001-2015 si 14001:2015.

Propuneri auditor fiananciar 2022
Procura speciala - AGOA 20.04.2022
Formular vot - AGOA 20.04.2022
Raport audit 2021 - consolidat
Raport audit 2021 - neconsolidat
Raport de sustenabilitate (declaratie nefinanciara) 2021
Raport de remunerare 2021
Raport CA 2021 - neconsolidat
Raport CA 2021 - consolidat
Note explicative 2021 - consolidate
Note explicative 2021 - neconsolidate
Bilant 2021 - consolidat
Bilant 2021 - neconsolidat
BVC 2022 Neconsolidat
BVC 2022 Consolidat
Buget investitii 2022
HOTARAREA 82 (proiect) - AGOA 20.04.2022

Afla mai multe