Campionatele Europene de Gimnastica Aerobica, noiembrie 2011

Echipa de gimnastica aerobica a Clubului Cetate Deva, compusă din 24 de sportivi, sustinuta in mod traditional de compania FARMACEUTICA REMEDIA S.A., a obţinut locul III în clasamentul pe cluburi la Campionatul de Gimnastica Aerobica de la Constanta, la doar două puncte de locul II, dupa Farul Constanta şi UNEFS Bucuresti.

Delia Lacataru, componenta a Lotului National de Seniori al Romaniei – Gimnastica Aerobica, campioana mondiala in China in 2010 la doua probe, Trio şi Grup, cu un palmares impresionant in 2009 – campioana europeana in Cehia la proba de grup si vicecampioana europeana la proba de perechi, iar în 2008 – vicecampioana mondiala în Germania la proba de perechi, a obţinut locul II la perechi. Recent, la Campionatele Internationale ale Ungariei, Delia a obţinut locul I la proba de grup. Tanara de 18 ani a fost sprijinita, alaturi de alti sase sportivi, pe parcursul mai multor ani, de burse permanente acordate de FARMACEUTICA REMEDIA S.A.

Marian Brotei este un alt sportiv sustinut de FARMACEUTICA REMEDIA S.A., care a confirmat inclusiv la Constanta, unde a ocupat doua locuri II la proba de perechi si la proba de grup. “Un copil de viitor, care merita sprijinit”, spune antrenorul echipei, Adrian Liga.

In perioada 11 -13 noiembrie 2011, s-au desfasurat la Bucuresti Campionatele Europene de Gimnastica Aerobica, un nou prilej pentru sportivii de la Deva de a-si demonstra valoarea.

Distribuie

Alte noutati