Expozitia de pictura si sculptura “Portretele muntilor”

FARMACEUTICA REMEDIA S.A., cu sprijinul d-lui Valentin-Norbert TARUS, Presedintele Consiliului de Administratie, continua implicarea in seria de evenimente artistice prin sposorizarea Expozitiei de pictura si sculptura “Portretele muntilor”, in cadrul Simpozionului International de Arta Studenteasca din Masivul Retezat, care s-a desfasurat la Muzeul National de Geologie Bucuresti in perioada 6-21 aprilie 2011.

Evenimentul reprezinta un bilant al experientelor artistice acumulate de-a lungul a 5 editii si se prezinta publicului bucurestean cu o selectie de lucrari, marea lor majoritate de pictura. Acestea sunt semnate de participantii la simpozion, studenti ai Universitatii de arte “George Enescu” din Iasi si ai Universitatii de arte din Chisinau (Republica Moldova), sub îndrumarea domnului Lector Univ.Dr. Cristian Ungureanu (Universitatea de Arte “George Enescu”).

Expozitia este însotita de un material documentar inedit (film video, schite si fotografii) care este menit sa completeze imaginea publicului despre o initiativa culturala generoasa.

Distribuie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alte noutati