Colegiul National Sportiv “Cetate Deva”

In urma parteneriatului incheiat in luna iunie 2007 cu Colegiul National Sportiv “Cetate” Deva, FARMACEUTICA REMEDIA S.A. a oferit lunar, pe tot parcursul anilor 2008, 2009 si 2010 sportivilor acestui Colegiu, sponsorizari cu medicamente si suplimente nutritive, acoperind necesarul de astfel de produse pentru echipele de atletism, gimnastica aerobica si gimnastica artistica ale acestei unitati.

Continuand deja traditia inceputa in anul 2007, FARMACEUTICA REMEDIA S.A. a acordat lunar si un numar de 9 burse, celor mai buni sportivi ai Colegiului, sustinand si din punct de vedere financiar performanta acestora.

In cadrul acestui parteneriat, in anii 2007, 2008, si 2009 FARMACEUTICA REMEDIA S.A. a fost sponsorul principal al Concursului National de Gimnastica Aerobica “Cupa Cetatii” (Editia a 10-a, a 11-a si a 12-a), in cadrul carora a oferit premii importante invingatorilor fiecarei categorii de varsta.

De asemenea, FARMACEUTICA REMEDIA S.A. a sustinut si organizarea editiilor Concursului International de Gimnastica Sportiva DKMT (Dunare, Cris, Mures, Tisa), concurs care s-a bucurat de participarea a peste 50 de gimnaste junioare din mai multe tari europene.

FARMACEUTICA REMEDIA S.A., prin sprijinul d-lui Valentin-Norbert TARUS, Presedintele Consiliului de Administratie al companiei, a asigurat si participarea a 3 sportive din cadrul echipei de atletism a Colegiului National Sportiv “Cetate”

Deva la evenimentul “Wien Energie Halbmarathon”, eveniment ce a avut loc la sfarsitul lunii martie 2008, la Viena.

Cele 3 sportive (Mihaela TUTURESCU, Crina CHIOREAN, Gratiana STRAVA) au concurat alaturi de 4000 de participanti, promovand cu succes scoala sportiva romaneasca in Austria si castigand locul I la stafeta semi-maraton.

De asemenea, in cursul anului 2009, in Bulgaria, la Borovets, la turneul international de gimnastica aerobica, trei sportive care beneficiaza de bursa REMEDIA au fost medaliate cu aur la proba trio, iar una dintre ele a obtinut inca un aur la cuplu.

FARMACEUTICA REMEDIA S.A. a fost alaturi de aceasta unitate in organizarea si desfasurarea la Deva a doua concursurinationale oficiale, apreciate de toti participantii: sportivi, antrenori, arbitri, conducatori ai Federatiei Romane de Gimnastica – Campionatul National de Gimnastica Aerobica al Romaniei si apoi Campionatul National de Gimnastica al Junioarelor.

Distribuie

Alte noutati