Festivalul International JOHANN STRAUSS, la a X-a editie

FARMACEUTICA REMEDIA S.A. a continuat implicarea în viața culturală și artistică din România prin sponsorizarea și susținerea Festivalului Internațional “Johann Strauss”, organizat împreună cu Asociatia Română a Iubitorilor Valsului.

Ediția din acest an, a X-a, a Festivalului Internațional “Johann Strauss” a fost deschisă de orchestra Filarmonica “George Enescu”, condusă de dirijorul austriac Christian Schulz, cu participarea extraordinară a sopranei Patricia Seymour.

Printre participanții de marcă s-au numarat directorul Colecției de Muzică a Bibliotecii din Primăria Vienei, dr. Thomas Aigner, Cvartetul Artmusik, dirijat de Iosif Ion Prunner, pianistul Adrian Ovidiu Stoica, precum și reprezentanți ai asociațiilor “Johann Strauss”.

Evenimentul, intrat deja în tradiția manifestărilor dedicate iubitorilor valsului din țara noastră, s-a desfășurat în perioada 14-21 august 2011, la București. Ultimele două ediții au fost organizate la București, la Muzeul Național Cotroceni, ediția a VII-a la Cluj-Napoca, iar ediția anterioară la Timișoara.

Distribuie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alte noutati