ZORALAN BABY CARE a participat cu succes la BABY EXPO!

Compania Farmaceutica REMEDIA a participat cu succes cu ZORALAN BABY CARE Spray, noul produs din portofoliul sau, la targul BABY EXPO, ce a avut loc in perioada 25-28 septembrie 2014, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Sute de viitoare si proaspete mamici au testat in premiera ZORALAN BABY CARE, spray cu oxid de zinc, ulei de migdale si pantenol (provitamina B5), recomandat in prevenirea si tratarea iritatiei de scutec si dezvoltat in colaborare cu medici pediatri si dermatologi.

ZORALAN BABY CARE Spray este un produs fara parabeni recomandat in prevenirea si tratarea eritemului fesier. Datorita prezentei unor ingrediente inovatoare se creaza un mediu ideal pentru vindecarea iritatiilor pielii, frecvente la noul nascut.

In cadrul targului BABY EXPO, parintii care au trecut prin fata standului ZORALAN BABY CARE au primit pliante cu informatii utile despre tratarea eritemului fesier si sfaturi din partea specialistilor Farmaciilor REMEDIA.

Farmaciileremedia.ro este un magazin online cu produse farmaceutice, produse dermato-cosmetice si dispozitive medicale, cu propriul lant de farmacii fapt ce garanteaza autenticitatea produselor comercializate.

Farmaciile REMEDIA distribuie in exclusivitate in Romania produse cu renume international precum ZORALAN BABY CARE; PERNATON GEL; ISIS PHARMA ; AURIGA ; HALSET; GRETHER’S PASTILES etc.

Farmaciile REMEDIA au o traditie de zeci de ani pe piata romaneasca. Compania Farmaceutica REMEDIA S.A., unul dintre principalii distribuitori de medicamente din Romania, opereaza ca distribuitor regional cu un lant propriu de 88 de farmacii.

Distribuie

Alte noutati