VIDEOCONFERINŢA „SĂNĂTATE ŞI FARMA” / PABLO URBINI, REPREZENTANT BD ROWA: „Robotul oferă farmacistului mai mult spaţiu şi mai mult timp”

                                                                                                                                                   Pablo Urbini

Sursa: bursa.ro

• „Dacă înainte de pandemie provocările erau date de diversitatea ofertei, preţul şi competiţia cu alte farmacii, acum provocările sunt legate de serviciile oferite” • „Robotul nu este un inaimic, ci un ajutor pentru farmacist”

Robotul oferă farmacistului mai mult spaţiu şi mai mult timp, aspecte esenţiale faţă de noile provocări ce au apărut odată cu pandemia pentru unităţile farmaceutice, a spus Pablo Urbini, Reprezentant al BD Rowa în parteneriat cu Farmaceutica Remedia. De asemenea, robotul nu este un inaimic, ci reprezintă un ajutor pentru farmacist, deoarece îl eliberează de mai multe sarcini, unele repetitive, şi îi permite să acorde mai multe timp clienţilor.

Pablo Urbini a spus: „Pandemia Covid a pus din nou farmaciile în centru. A creat noi oportunităţi, dar de care nu s-a profitat pe deplin pentru că, ca toată lumea, farmaciştii s-au confruntat cu noi provocări. Au fost mai mulţi clienţi, dar mai puţin personal, deoarece mulţi angajaţi au stat acasă ca să se protejeze de Covid, iar farmaciile au trebuit să asigure şi siguranţa angajaţilor. Dacă înainte de pandemie, provocările pentru farmacii erau date de diversitatea ofertei, preţul şi competiţia cu alte farmacii, acum provocările sunt legate de serviciile oferite. Iar asta necesită mai mult spaţiu şi mai mult timp”.

• „Robotul schimbă complet experienţa clientului şi a farmacistului”

Conform celor prezentate de Pablo Urbini, robotul pentru farmacii este un sistem care schimbă total abordarea dintr-o unitate farmaceutică, precum şi experienţa clientului şi a farmacistului.

Articolul integral poate fi citit aici.

Distribuie

Alte noutati