Valentin TARUS, Cetatean de Onoare al Municipiului Deva

Valentin TARUSValentin-Norbert TARUS, presedinte al Farmaceutica REMEDIA S.A., a primit titlul de Cetatean de Onoare al Municipiului Deva in cadrul unei festivitati la Teatrul din Deva, vineri, 26 iulie 2013.

Titlul a fost acordat pentru intreaga activitate profesionala si implicarea in problemele societatii de catre Consiliul Local si Primaria Municipiului Deva, reprezentate prin domnul primar Petru MARGINEAN.

“De-a lungul timpului, pe langa implicarea in construirea unui brand de renume, domnul Valentin TARUS a demonstrat o mare implicare in problemele societatii, prin organizarea taberelor anuale de creatie cu studenti la Arte Plastice si prin sustinerea Scolii de gimnastica de la Deva”, se arata in scrisoarea Primariei Municipiului Deva.

Din programul evenimentului de vineri, 26 iulie 2013, amintim: recital al Coralei SARGETIA, decernarea titlului de Cetatean de Onoare al Municipiului Deva, spectacol de gimnastica artistica sustinut de echipa “Cetate Deva”. Festivitatea a fost incheiata cu o receptie.

Distribuie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alte noutati