Valentin-Norbert Ţărus, numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al Farmaceutica REMEDIA

Acţionarii Farmaceutica REMEDIA (RMAH) au numit un nou consiliu de administraţie, format din cinci membri, pentru o perioadă de cinci ani.

Preşedintele acestui for a fost ales Valentin-Norbert Ţăruş, acţionar cu o participaţie de 66,5% din compania farmaceutică, în vreme ce Zoe Chiriţă, Corina-An­dreea Chivu, Ioan Baciu şi Mircea Banciu completează componenţa consiliului de administraţie.

De asemenea, s-a stabilit ca in­dem­nizaţia consiliului de ad­ministraţie şi a directorului ge­neral să se limiteze la maximum 70.000 lei net lunar, în vreme ce bonusul anual pentru membrii consiliului de administraţie, precum şi a direc­torilor cu contract de mandat se limitează la maximum 20% din profitul net.
Remedia a obţinut un profit net consolidat de 1,26 milioane lei, în condiţiile în care veniturile totale consolidate s-au cifrat la 256,3 milioane lei. Capitalizarea bursieră a Farmaceutica REMEDIA (RMAH) este de 20,8 milioane lei (4,57 milioane euro), după ce de la începutul acestui an acţiunile companiei farmaceutice s-au apreciat cu 6,79%, în contextul derulării unor tranzacţii cu o valoare totală de aproximativ 24.500 lei.

(Ziarul Financiar, 27.04.2017)

Distribuie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alte noutati