Valentin-Norbert Ţărus, numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al Farmaceutica REMEDIA

Acţionarii Farmaceutica REMEDIA (RMAH) au numit un nou consiliu de administraţie, format din cinci membri, pentru o perioadă de cinci ani.

Preşedintele acestui for a fost ales Valentin-Norbert Ţăruş, acţionar cu o participaţie de 66,5% din compania farmaceutică, în vreme ce Zoe Chiriţă, Corina-An­dreea Chivu, Ioan Baciu şi Mircea Banciu completează componenţa consiliului de administraţie.

De asemenea, s-a stabilit ca in­dem­nizaţia consiliului de ad­ministraţie şi a directorului ge­neral să se limiteze la maximum 70.000 lei net lunar, în vreme ce bonusul anual pentru membrii consiliului de administraţie, precum şi a direc­torilor cu contract de mandat se limitează la maximum 20% din profitul net.
Remedia a obţinut un profit net consolidat de 1,26 milioane lei, în condiţiile în care veniturile totale consolidate s-au cifrat la 256,3 milioane lei. Capitalizarea bursieră a Farmaceutica REMEDIA (RMAH) este de 20,8 milioane lei (4,57 milioane euro), după ce de la începutul acestui an acţiunile companiei farmaceutice s-au apreciat cu 6,79%, în contextul derulării unor tranzacţii cu o valoare totală de aproximativ 24.500 lei.

(Ziarul Financiar, 27.04.2017)

Distribuie

Alte noutati

Farmaceutica REMEDIA, membru AMCHAM

Preocupata de dezvoltarea mediului de business din România și de promovarea de soluții de creștere a competitivitatii economice a țării în regiune și la nivel