VALENTIN NORBERT ŢĂRUŞ, FARMACEUTICA REMEDIA:”Avem drept obiectiv atragerea de capital prin bursă”

Consiliul de Administraţie al Farmaceutica Remedia (RMAH) are drept obiectiv atragerea de capital prin intermediul bursei, a precizat astăzi Valentin Norbert Ţăruş, director şi preşedinte al companiei, în cadrul conferinţei de presă, domnia sa punctând că este posibil ca majorarea de capital să aibă loc chiar în acest an.

Valentin Norbert Ţăruş (foto) a declarat: „La nivelul Conducerii de Administraţie avem drept obiectiv evaluarea de posibilităţi pentru realizarea de parteneriate cu firme medii din domeniu, pentru a ne consolida poziţia pe care o avem în piaţă.

Totodată, mai avem drept obiectiv şi atragerea de capital, prin activarea mecanismelor specifice pieţei de capital. Purtăm unele discuţii care s-ar putea materializa chiar în acest an”.

Totodată, domnul Ţăruş a precizat că, în momentul actual, pentru companie este dificil să îşi menţină farmaciile din Bucureşti, astfel încât conducerea societăţii are în vedere eficientizarea activităţii în viitorul apropiat, ceea ce este posibilă să însemne şi închiderea unor farmacii.

Farmaceutica Remedia operează circa 100 de farmacii în întreaga ţară, din care 20 sunt în Bucureşti.

Sursa: BURSA

Distribuie

Alte noutati

Business-ul la el acasă 2023

REMEDIA a organizat a șaptea ediție a evenimentului ”Business-ul la el acasă”, eveniment dedicat cunoașterii companiei, după o pauză de 3 ani. Farmaceutica REMEDIA S.A.