Teste rapide pentru detectarea calitativa a antigenului SARS-CoV-2

Farmaceutica REMEDIA vine in sprijinul sistemului sanitar si al pacientilor romani prin asigurarea de teste rapide pentru detectarea calitativa a antigenului SARS-CoV-2.

Testul Antigen Noul Coronavirus 2019-nCoV, produs de catre Beijing Hotgen Biotech Co., Ltd, este un test calitativ imunocromatografic pentru detectarea directa a proteinelor de SARS-CoV-2 din secretiile nasofaringiene.

Testul este de o inalta acuratete in diagnosticarea probelor (senzitivitate: 95.65%, specificitate: 99.02%, acuratete: 97.89%), rezultatele se obtin in 15 minute si pot fi utilizate atat in diagnosticul din linia intai (screening, triajul rapid al pacientilor, testare in ambulatoriu), cat si individual, fiind usor de interpretat.

Din grija si respect fata de angajati si comunitate, REMEDIA ofera gratuit teste atat propriului personal, cat si gimnastilor de la Colegiul National Sportiv „Cetate” Deva, pentru siguranta pregatirii si desfasurarii competitiilor sportive.

REMEDIA ramane activa in identificarea de solutii inovative si implementarea de procese aliniate cu standardele internationale in serviciile de sanatate.

Societatea va continua sa isi respecte obligatiile de informare a actionarilor / investitorilor in legatura cu orice informatie relevanta.

Preşedinte  al Consiliului de Administraţie,

„TARUS” – Valentin Norbert TARUS e.U.

Distribuie

Alte noutati

Farmaceutica REMEDIA, membru AMCHAM

Preocupata de dezvoltarea mediului de business din România și de promovarea de soluții de creștere a competitivitatii economice a țării în regiune și la nivel