Simpozionul Internațional de Artă „Cabana Cascada Retezat”, ediția 15 sau despre artă, pace și liberul zbor al păsării pe cer, în culorile Retezatului

Sursa: sfin.ro

Ediția cu numărul 15 a Simpozionului Internațional de Artă „Cabana Cascada Retezat” a avut loc, în acest an, la sfârșitul lunii august și a reunit 20 de artiști din Republica Moldova.
După doi ani de pauză, în acest an, Simpozionul Internațional de Artă „Cabana Cascada Retezat” și-a reluat buna tradiție, deja veche de 17 ani, de a duce tineri artiști moldoveni – de o parte sau de cealaltă a Prutului – într-o tabără de creație în care artiștii să dea frâu imaginației în aerul aspru de la Cârnic – una dintre porțile de intrare în masivul Retezat. Ca în fiecare an, simpozionul a fost încheiat de un vernisaj al expoziției lucrărilor create în timpul taberei, vernisaj care, dacă în anii anteriori era organizat în galeriile de artă din Deva sau Hunedoara, anul acesta a fost unul mai puțin convențional, chiar pe terasa cabanei.

Citeste continuarea aici.

Distribuie

Alte noutati

Business-ul la el acasă 2023

REMEDIA a organizat a șaptea ediție a evenimentului ”Business-ul la el acasă”, eveniment dedicat cunoașterii companiei, după o pauză de 3 ani. Farmaceutica REMEDIA S.A.