Simpozion medical: Inovatii in Managementul Plagilor

TARUS Media impreuna cu Farmaceutica REMEDIA si B.Braun au organizat in data de 15 iunie 2015, la Palatul Cesianu-Racotiva (Artmark), Bucuresti, simpozionul medical Inovatii in Managementul Plagilor.

Evenimentul a dat startul seriei de cursuri practice, cu aceeasi denumire, ce au ca obiectiv principal ameliorarea si imbunatatirea continua a standardelor profesionale, precum si transmiterea de informatii utile in domeniul ingrijirii plagilor.

Prima prezentarea intitulata “ALTRAZEAL-Pansament de ultima generatie in tratarea plagilor cornice” a fost sustinuta de dna Daniela-Petruta RADULESCU, asistent in cadrul departamentului Chirurgie Generala al Sptalului Sfantul Pantelimon. ALTRAZEAL  este o compresa pe baza de pulbere cicatrizanta ce foloseste o tehnologie revolutionara de tratament a plagilor exudative de diverse etiologii si anume tehnologia nanoflex™. In cadrul prezentarii, au fot scoase in evidenta tipurile de plagi pentru care produsul ALTRAZEAL poate fi folosit, modul de aplicare si beneficiile aduse pacientilor.

Dl. Cristian Dobre, formator acreditat al OAMGMAMR, a sustinut prelegerea cu tema „Riscuri si erori in managemnetul plagilor„. In cadrul discursului sau, dl. Dobre a adus in atentia auditorului etapele evolutive ale unei plagi in cadrul unui proces fiziologic de vindecare, sublinind necesitatea abordarii diferite a fiecarui stadiu evolutiv. Alocutiunea a propus, in cea de-a doua parte a ei, solutii terapeutice oferite de compania B.Braun Medical pentru un management complex al plagilor cronice, prezentand la final un caz clinic abordat din perspectiva terapeutica moderna.

Prima intalnire a avut loc in Bucuresti si a reunit un numar de 50 asistente medicale si lucratori din sistemul de ingrijiri medico-sociale implicati in managementul plagilor. Urmatoarele simpozioane se vor desfasura in orasele: Cluj, Iasi, Timisoara si Craiova, incepand cu data de 18 septembrie 2015.

Cursurile satisfac nevoia de formare si informare continua a practicienilor din acest domeniu, de la novice la expert, prin integrarea unor sesiuni interactive care ofera strategii globale de gestionare a ranilor.

Simpozionul a fost creditat de catre OAMGMAMR cu 3 credite.

[nggallery id=5]

Distribuie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alte noutati

Comunicat de presa

În conformitate cu prevederile legale în vigoare privind emitenţii şi  operaţiunile cu valori mobiliare,Consiliul de Administraţie al Societăţii Comerciale Farmaceutica REMEDIA S.A., informează pe toți