REMEDIA alaturi de Asociația MaiMultVerde în campania de împăduriri de toamnă

Sursa: Infomediu Europa

90.000 de copaci plantați de Asociația MaiMultVerde în campania de împăduriri de toamnă.

Asociatia MaiMultVerde a organizat, în luna noiembrie, alte două acțiuni de plantare cu peste 300 de voluntari la Giurgiu, în interiorul primei păduri comunitare din România. Pădurea Comunitară Cama a fost înființată anul trecut, pe malul canalului istoric cu același nume care leagă orașul Giurgiu de Dunăre. Cu ajutorul a peste 200 de donatori individuali și a 14 companii partenere, au fost făcute în această toamnă lucrări de înlocuire a puieților plantați în campaniile anterioare care nu s-au prins cu specii adaptabile zonei: arțar, sâmbovină, alun, sânger, lemn câinesc, cătină roșie, velniș, vișin, mălin.

Pădurea comunitară este un concept unic în țară, care poate deveni un exemplu de bune practici în înființarea de păduri urbane în directă relație cu comunitățile și administrațiile locale pe care le deservesc. De altfel, proiectul pădurii a fost recompensat anul acesta de Gala Societății Civile, cu premiul II la categoria Protecția Mediului.

Pădurea Comunitară Cama este un proiect al Asociației MaiMultVerde în colaborare cu Poteca Studio și Primăria Municipiului Giurgiu, susținut de: OMV Petrom, Turbomecanica, Metropolitan Life, Hoya Romania, Nuclearelectica, Telekom, Ernst & Young, Rhein Vision, Sykes Romania, Remedia, Enviro Pack Consult, CMS Cameron Mckenna, 123FormBuilder, Erste Asset Management, ProCredit Bank, Most Wanted Advertising, Școala Echilibria, Samsung Skyline Productions, Leaf & Notes, Advocacy Maven, Ladybug Investment SRL, Turing Tech SRL, Beenear SRL, Linde Gaz Romania SRL, Pattern Media, ADM Romania Trading SRL, Game World, SC Ronic General Services, Empath, Fresh Ecosystem SRL, Nordarin Prod COM SRL.

Mai multe detalii aici si aici.

Distribuie

Alte noutati

Business-ul la el acasă 2023

REMEDIA a organizat a șaptea ediție a evenimentului ”Business-ul la el acasă”, eveniment dedicat cunoașterii companiei, după o pauză de 3 ani. Farmaceutica REMEDIA S.A.