Rasplatim fidelitatea!!! Din grija pentru sanatatea ta, Farmaciile REMEDIA te trimit in Delta Dunarii!

Din grija pentru sanatatea dumneavoastra, Farmaciile REMEDIA va ofera 3 pachete ce cuprind sejur in Delta Dunarii la Pensiunea Anastasia Jurilovca, excursie la Gura Portitei si pachet dermatocosmetice din gama Allergika!

Va asteptam in Farmaciile REMEDIA Bucuresti, unde la achizitionarea de produse in valoare de 50 lei, primiti un talon de participare la tombola si puteti deveni unul din cei trei castigatori ai premiilor noastre!

E o ocazie minunata de a petrece momente de neuitat alaturi de persoana draga, de a va bucura de peisajele superbe din Delta Dunarii, intr-o locatie confortabila si primitoare Pensiunea ANASTASIA si de a va rasfata cu dermatocosmeticele din gama Allergika!

Tot ce trebuie sa faceti este sa achizitionati produse de minimum 50 lei pe bonul fiscal din Farmaciile REMEDIA Bucuresti, sa completati talonul de concurs si puteti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele  3 PREMII. Bonul fiscal trebuie pastrat pana la extragerea din 22 August 2017, fiind necesar pentru validarea castigatorilor. Perioada SEJURULUI este 1 – 3 SEPT 2017.

Regulamentul campaniei este valabil aici.

Va asteptam in Farmaciile REMEDIA Bucuresti  pentru a castiga un sejur de neuitat!

Distribuie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alte noutati