Farmaceutica REMEDIA vrea să modifice obiectul de activitate

Acţionarii Farmaceutica REMEDIA Deva (simbol www.bvb.ro: RMAH) se vor reuni pentru a lua o decizie privind transferul activităţii de comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice, potrivit Ziarului Financiar din 29.10.2014.

 

Acţionarii Farmaceutica REMEDIA Deva (simbol www.bvb.ro: RMAH) se vor reuni în luna decembrie pentru un vot privind revocarea unei hotărâri AGA din anul 2012 privind fuziunea prin absorbţie a distribuitorului de me­di­camente cu firma Sibmedica.

Tot atunci, acţionarii vor lua o decizie şi asupra transferului activităţii de comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice, obiec­tul de activitate prin­cipal al companiei, către această firmă. O al­ter­nativă la această mă­sură este transferul activi­tăţii de comerţ cu amă­nuntul al produselor farma­ceutice, articolelor me­dicale, ortopedice şi al produselor cos­metice de la Farmaceutica REMEDIA la Sibmedica.

Schimbările vor presupune transferul stocurilor de marfă, evaluarea fondului de comerţ, precum şi stabilirea preţurilor de transfer. Farmaceutica REMEDIA a achiziţionat Sibmedica în urmă cu şase ani, iar activitatea acestei firme este temporar întreruptă, potrivit datelor Registrului Comerţului.

Farmaceutica REMEDIA a incheiat primele șase luni cu vânzari nete de 119,8 milioane lei, similar cu cele din aceeași perioadă a anului trecut. Profitul net al companiei a crescut cu 22,3%, la 1,25 milioane lei în primul semestru.

Potrivit celor mai recente raportari, președintele Consiliului de Administrație, Valentin Norbert Țăruș, deține 66,5% din capitalul social al companiei.

Acțiunile Farmaceutica REMEDIA s-au tranzacționat cel mai recent pe 23 octombrie, la pretul de 0,265 lei/titlu. La aceasta referință, societatea are o capitalizare de 28,1 milioane de lei.

Distribuie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alte noutati

Comunicat de presa

În conformitate cu prevederile legale în vigoare privind emitenţii şi  operaţiunile cu valori mobiliare,Consiliul de Administraţie al Societăţii Comerciale Farmaceutica REMEDIA S.A., informează pe toți