Farmaceutica REMEDIA vrea sa ajunga la 120 de farmacii in doi ani

Farmaceutica REMEDIA S.A. si-a propus ca in urmatorii doi ani sa ajunga la o retea de peste 120 de farmacii, comparativ cu 72 de unitati in prezent, scrie Ziarul financiar in editia din 24.06.2013.

„Ne intereseaza extinderea prin intermediul farmaciilor deoarece asigura o prognoza financiara mai buna si avem o variatie mai mica a numarului si obiceiurilor de cumparare ale clientilor persoane fizice. Totodata, sunt riscuri mai mici la incasare si marje superioare altor canale de distributie de produse farmaceutice”, a declarat Robert PELOIU, director general al Farmaceutica REMEDIA S.A.

Compania a inregistrat in primul trimestru o cifra de afaceri de 62 de milioane lei (14 mil. euro), in crestere cu 15% fata de perioada similara a anului trecut si un profit net de 1,3 mil. lei (0,3 mil. euro), potrivit aceleiasi surse.

Distribuie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alte noutati

Comunicat de presa

În conformitate cu prevederile legale în vigoare privind emitenţii şi  operaţiunile cu valori mobiliare,Consiliul de Administraţie al Societăţii Comerciale Farmaceutica REMEDIA S.A., informează pe toți