Farmaceutica REMEDIA a participat la Congresul National de Dermatologie

Farmaceutica REMEDIA, distribuitor exclusiv ISIS Pharma si AURIGA International, a fost prezenta la Congresul National de Dermatologie cu participare internationala, ce s-a desfasurat in perioada 5-8 noiembrie 2014, la Timisoara.

Echipa de promovare medicala a participat in cadrul evenimentului cu stand expozitional, unde au oferit medicilor prezenti informatii medicale despre produsele dermato-cosmetice din portofoliul producatorilor ISIS Pharma (Franta) si AURIGA International (Belgia).

ISIS Pharma este o companie franceza cu traditie pe segmentul dermato-cosmetice, fiind prezenta in peste 70 de tari. Misiunea laboratoarelor ISIS Pharma este aceea de a crea o gama completa de tratament pentru diverse afectiuni dermatologice (acnee, dermatita seboreica, vitiligo, hiperpigmentatii, cuperoza etc).

AURIGA International, producator belgian de renume in domeniul dermato-cosmetic, creeaza de peste 10 ani produse pentru tratamente post-chirurgicale in domeniul chirurgiei estetice, precum si produse anti-aging, depigmentante si anticearcane etc.

Produsele sunt disponibile in reteaua proprie de Farmacii REMEDIA si in farmaciile partenere din toata tara, precum si online pe site-ul www.farmaciileremedia.ro

Distribuie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alte noutati

Comunicat de presa

În conformitate cu prevederile legale în vigoare privind emitenţii şi  operaţiunile cu valori mobiliare,Consiliul de Administraţie al Societăţii Comerciale Farmaceutica REMEDIA S.A., informează pe toți