Farmaceutica REMEDIA a participat la Congresul National de Dermatologie

Farmaceutica REMEDIA, distribuitor exclusiv ISIS Pharma si AURIGA International, a fost prezenta la Congresul National de Dermatologie cu participare internationala, ce s-a desfasurat in perioada 5-8 noiembrie 2014, la Timisoara.

Echipa de promovare medicala a participat in cadrul evenimentului cu stand expozitional, unde au oferit medicilor prezenti informatii medicale despre produsele dermato-cosmetice din portofoliul producatorilor ISIS Pharma (Franta) si AURIGA International (Belgia).

ISIS Pharma este o companie franceza cu traditie pe segmentul dermato-cosmetice, fiind prezenta in peste 70 de tari. Misiunea laboratoarelor ISIS Pharma este aceea de a crea o gama completa de tratament pentru diverse afectiuni dermatologice (acnee, dermatita seboreica, vitiligo, hiperpigmentatii, cuperoza etc).

AURIGA International, producator belgian de renume in domeniul dermato-cosmetic, creeaza de peste 10 ani produse pentru tratamente post-chirurgicale in domeniul chirurgiei estetice, precum si produse anti-aging, depigmentante si anticearcane etc.

Produsele sunt disponibile in reteaua proprie de Farmacii REMEDIA si in farmaciile partenere din toata tara, precum si online pe site-ul www.farmaciileremedia.ro

Distribuie

Alte noutati