Farmaceutica REMEDIA in Topul Firmelor din judetul Hunedoara

Farmaceutica REMEDIA a obtinut locul I in cadrul festivitatii de premiere „Topul Firmelor din judetul Hunedoara”, organizata de  Camera de Comert si Industrie Hunedoara, vineri 25 noiembrie 2016. Evenimentul a reunit peste 200 de firme care au avut rezultate deosebite din activitatea desfasurata, pe baza situatiilor financiare depuse de agentii economici pentru anul 2015.

Ajunsa la cea de-a XXIII- a editie, Gala de premiere a celor mai bune firme din judetul Hunedoara reprezinta un eveniment important de business si reuneste anual reprezentanti de marca din domeniul comertului cu amanuntul al produselor farmaceutice

Criteriile de premiere s-au bazat pe indicatorii de eficienta ale unei firme: cifra de afaceri, profitul de exploatare, rata profitului curent, eficienta utilizării resurselor umane, efortul de dezvoltare, eficienta utilizarii capitalului angajat.

Diplomatrofeu

Distribuie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alte noutati

Business-ul la el acasă 2023

REMEDIA a organizat a șaptea ediție a evenimentului ”Business-ul la el acasă”, eveniment dedicat cunoașterii companiei, după o pauză de 3 ani. Farmaceutica REMEDIA S.A.