Farmaceutica REMEDIA continuă activităţile de retail şi transferă distribuţia către Farmaceutica Remedia Distribution & Logistics

Farmaceutica REMEDIA a decis în urmă cu două zile transferul activităţilor de comerţ cu ridicata către o altă entitate juridică şi păstrarea activităţilor de retail în cadrul societăţii, potrivit unui comunicat Agerpres, in 11.12.2014.

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor companiei Farmaceutica REMEDIA a decis în urmă cu două zile transferul activităţilor de comerţ cu ridicata către o altă entitate juridică deţinută 100% de Farmaceutica REMEDIA şi păstrarea activităţilor de retail în cadrul societăţii.

Conform unui comunicat remis joi AGERPRES, decizia a fost determinată de recentele impuneri legislative care obligă societăţile comerciale la separarea activităţilor de comerţ cu ridicata de cele cu amănuntul pentru produsele farmaceutice.

‘Structura acţionariatului Farmaceutica REMEDIA SA, cât şi ponderea controlului activităţilor transferate rămân neschimbate. Rapoartele consolidate ale celor două societăţi, vor fi transmise la BVB conform reglementărilor legale şi pot fi consultate de către acţionari. AGEA considera că prin aceasta măsură nu se vor afecta performanţele economice de ansamblu ale societăţilor rezultate – Farmaceutica REMEDIA SA- comerţ cu amănuntul şi Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL (denumire propusă) – comerţ cu ridicata şi astfel se creează premisele pentru o mai bună organizare şi derulare a activităţilor.

Distribuie

Alte noutati

Business-ul la el acasă 2023

REMEDIA a organizat a șaptea ediție a evenimentului ”Business-ul la el acasă”, eveniment dedicat cunoașterii companiei, după o pauză de 3 ani. Farmaceutica REMEDIA S.A.