Farmaceutica Remedia, anul de revenire după „război”

img-3246[1]Reglementările și condițiile de piață noi de anul trecut au determinat prăbușirea de 4 ori a veniturilor companiei Farmaceutica Remedia Deva, care mizează pe o redresare în 2016. Acționarii au aprobat în AGA un buget consolidat cu un profit net puțin peste 700.000 de lei, în plaja celui de anul trecut, dar venituri totale în creștere cu o treime. „Va fi un an de tranziție”, spune directorul general Robert Mihail Peloiu.

Scăderea în medie cu 20% a prețurilor medicamentelor și obligativitatea separării activității de distribuție de cea a vânzării prin farmaciile de retail a bulversat anul trecut piața farma. Avocatul Adrian Bulboacă a caracterizat drept un veritabil „război” acest cocktail de schimbări în cadrul unui eveniment organizat de una dintre protagonistele „tranșeelor”, compania Farmaceutica Remedia Deva (RMAH). Nu a fost contrazis de directorul general al companiei, Robert Mihail Peloiu, care mai degrabă a încuviințat: „Cam așa… Da”.

Citeste mai multe

Distribuie

Alte noutati

Farmaceutica REMEDIA, membru AMCHAM

Preocupata de dezvoltarea mediului de business din România și de promovarea de soluții de creștere a competitivitatii economice a țării în regiune și la nivel