Farmaceutica REMEDIA a organizat in 3 OCTOMBRIE 2023, in parteneriat cu BD Rowa, TouchPoint Medical, Diamedix si Facultatea de Farmacie evenimentul “DIGITALIZAREA si MEDICATIA VIITORULUI in SPITALE”

Farmaceutica REMEDIA a organizat in 3 OCTOMBRIE 2023, in parteneriat cu BD Rowa*, TouchPoint Medical, Diamedix si Facultatea de Farmacie evenimentulDIGITALIZAREA si MEDICATIA VIITORULUI in SPITALE

Evenimentul fost moderat de d-na Adina Geana, Director SNSPMS, care a facut o scurta introducere in procesul transformarii digitale a farmaciei de spital, automatizarea si inovarea proceselor spitalicesti de management a medicatiei.

Dl. Robert Wach, BD Rowa, a prezentat beneficiile robotilor BD Rowa pentru farmaciile de spital si integrarea echipamentelor automate de eliberare in procesul de medicatie, urmat de dl Cédric Archambeau, Touch Point Medical, care a detaliat solutii de automatizare in gestionarea conectata a medicatiei de la farmacia spitalului pana la patul pacientului.

Evenimentul a fost urmat de o prezentare a modului de lucru si beneficiilor robotului Smart instalat in Farmacia Remedia, Bd Metalurgiei 78.

 *Rowa este un producător german de roboti pentru farmacii, înființat în 1996 si achiziționat de Becton Dickinson în 2015 pentru a completa portofoliul de soluții de management medical al grupului BD Rowa, în prezent lider mondial de soluții pentru stocarea și eliberarea medicamentelor, cu peste 12.000 de instalații în mai mult de 60 de țări.

Farmceutica REMEDIA este din 2021 partenerul exclusiv al BD Rowa pentru Romania, Bulgaria si Moldova.

Distribuie

Alte noutati