Farmaceutica Remedia a încheiat primul semestru al acestui an cu un profit net consolidat de 4,207 milioane lei

Farmaceutica Remedia a încheiat primul semestru al acestui an cu un profit net consolidat de 4,207 milioane lei, faţă de pierderi de 1,108 milioane lei în perioada similară a anului trecut, conform datelor remise, joi, Bursei de Valori Bucureşti.

Cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la 218,901 milioane lei, comparativ cu 221,131 milioane lei în S1 2020.

Vânzările de mărfuri au totalizat în perioada menţionată 217,017 milioane lei, fiind mai mici cu 7,06% faţă de cele din perioada ianuarie-iunie 2020.

Farmaceutica Remedia este specializată în distribuţie, vânzări integrate, marketing şi promovare medicală pentru produsele farmaceutice.

Pe parcursul anilor 2019-2020, Farmaceutica Remedia a transferat, cu avizul Consiliului Concurenţei, 63 de farmacii către Help Net, parte a grupului german Phoenix. Compania operează în prezent 25 de unităţi proprii de retail în 8 judeţe, în special în Hunedoara, Alba şi Sibiu şi dezvoltă platforma online www.farmaciileremedia.ro., oferind o gamă diversificată de produse para-farmaceutice, dispozitive medicale, suplimente alimentare, dermato-cosmetice, inclusiv OTC, conform reglementărilor legale.

Farmaceutica Remedia Distribution & Logistics S.R.L. – societate înfiinţată în 2015 urmare a reglementărilor legale privind separarea activităţii cu ridicata de cele de retail farmaceutic, deţinută în proporţie de 100% de Farmaceutica Remedia – este specializata în activităţi de distribuţie engross, marketing şi promovare medicală în domeniul sănătăţii şi operează vânzările prin şapte centre logistice.

SURSA: AGERPRES/(AS-editor: Nicoleta Gherasi, editor online: Simona Aruştei) https://www.agerpres.ro/economic-intern/2021/08/12/farmaceutica-remedia-a-incheiat-primul-semestru-cu-un-profit-net-de-4-2-milioane-lei–762855

Distribuie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alte noutati

Comunicat de presa

În conformitate cu prevederile legale în vigoare privind emitenţii şi  operaţiunile cu valori mobiliare,Consiliul de Administraţie al Societăţii Comerciale Farmaceutica REMEDIA S.A., informează pe toți