Farmaceutica REMEDIA a aniversat 5 ani de prezenta la Bursa de Valori Bucuresti

Sediul din Bucuresti al companiei Farmaceutica REMEDIA (simbol www.bvb.ro: RMAH) a gazduit, pe 16 aprilie 2014, cea de-a doua editie a evenimentului “Business-ul la el acasa”, pentru a marca 5 ani de prezenta la Bursa de Valori Bucuresti si peste 20 de ani de activitate in domeniul farmaceutic.

La festivitate au luat parte reprezentanti ai fondurilor de investitii, fonduri de pensii, societati de brokeraj, dar si jurnalisti si fosti colaboratori ai companiei. Evenimentul s-a bucurat de participarea speciala a dlui. Ludwik SOBOLEWSKI, Director General al Bursei de Valori Bucuresti.

Invitatii au luat parte la un tur de prezentare a Farmaceutica REMEDIA, in cadrul caruia au avut ocazia de a afla mai multe despre modul de operare a centrului logistic din Bucuresti  si al celor 3 Divizii – Farmaciile REMEDIA, Distributie si Spitale. Turul a fost urmat de o discutie referitoare la rezultatele financiare obtinute de catre companie in 2013, urmata de o dezbatere a tendintelor pietei farmaceutice din Romania.

Editia 2014 a evenimentului “Business-ul la el acasa” s-a incheiat cu o scurta expunere a maestrului Ioan NEMTOI pe tema artei sticlei, precum si cu o prezentare a Dlui. Prof. Dr. Sorin RIGA intitulata “Cum sa ne protejam de stress”.

Informatii suplimentare sunt disponibile si pe http://www.clubulinvestitorilor.ro/2014/04/la-multi-ani-farmaceutica-remedia/

Galerie FOTO

Distribuie

Alte noutati