Concursuri cu biciclete pentru angajatii REMEDIA 2019-2020

REMEDIA este intotdeauna alaturi de sportul din Romania, promovand un stil de viata sanatos si activ.

REMEDIA incurajeaza activitatea fizica si participarea la competitii, astfel ca ii sustine pe reprezentantii companiei sa participe la evenimente sportive.

Anul 2019 a fost dedicat concursurilor cu biciclete, iar echipa de Mountain Bike  REMEDIA,  alcatuita din managerul dept transport si alti 3 colegi, gestionari,  a participat la 3 evenimente de acest gen.

Luna aprilie a debutat cu Ziua B, Prima Evadare, un maraton de ciclism devenit de cativa ani un eveniment cu cel mai mare număr de participanţi din estul Europei. 55 de km de adrenalina, intr-un peisaj superb, la care colegii nostri au participat, purtand tricouri cu logo-ul companiei si reprezentand REMEDIA la acest eveniment.

In toamna au urmat alte 2 evenimente pentru echipa REMEDIA, primul eveniment, Haiduci si Domnite s-a desfasurat intr-o zona superba, Chitorani ( Prahova ) iar pentru colegii nostri a fost o experienta unica, condimentata cu adrenalina si voie buna.

Al doilea eveniment al toamnei  ( si ultimul )  a fost Maratonul Dunarii, eveniment la care traseele au incantat cu privelisti frumoase, pictate in culori calde, oferind o experienta frumoasa, cu urcari si coborari pe dealurile si podgoriile din regiune.

Pentru a le asigura colegilor nostri in continuare oportunitatea de a participa la astfel de evenimente, s-au achizitionat pentru ei 4 biciclete in valoare totala de aproximativ 7600 lei.

Anul acesta, primul drum cu noile biciclete a fost facut de catre colegii nostri pe Transfagarasan.

Cu siguranta vor urma si alte evenimente sportive la care echipa REMEDIA va fi prezenta!

Distribuie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alte noutati