Cel mai bun plasament in perioada 29 ianuarie – 5 februarie

În contextul scăderii generalizate a pieţei de acţiuni din intervalul 29 ianuarie – 5 februarie, titlurile societăţii Farmaceutica Remedia (RMAH), care au crescut cu 6,69%, în raport cu moneda euro, ocupă prima poziţie în topul rentabilităţilor bursei locale, în ultima săptămână.

Pentru perioada avută în vedere, acţiunile distribuitorului de medicamente s-au tranzacţionat în doar patru zile, cea mai mare creştere, de 6,25%, fiind consemnată pe data de 1 februarie, când au fost transferate 15.012 titluri, sub media celor 20 de zile anterioare, de circa 29.352 de acţiuni.

Pe lângă această creştere, preţul acţiunilor RMAH a mai urcat cu 3,23% pe data de 29 ianuarie, în celelalte două zile de tranzacţionare incluse în intervalul 29 ianuarie – 5 februarie, cotaţia distribuitorului de medicamente a stagnat, pe fondul unui volum situat sub media ultimei luni.

Sursa: www.bursa.ro / 7 feb 2018

Distribuie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alte noutati

Comunicat de presa

În conformitate cu prevederile legale în vigoare privind emitenţii şi  operaţiunile cu valori mobiliare,Consiliul de Administraţie al Societăţii Comerciale Farmaceutica REMEDIA S.A., informează pe toți