Bursa era in crestere vineri, dupa primul sfert de ora de la deschidere

Bucuresti, 6 mar /Agerpres/ – Indicele de referinta BET al Bursei de Valori Bucuresti /BVB/, care arata evolutia celor mai lichide 10 actiuni, era în crestere cu 0,10%, dupa un sfert de ora de la deschiderea sesiunii de tranzactionare de vineri.

Rulajul total, exclusiv din tranzactii cu actiuni, se situa la 61.000 de euro, la ora 10.00.

Cele mai mari rulaje au fost realizate cu actiunile Fondul Proprietatea, Transelectrica si SIF1 Banat Crisana, cele mai mari aprecieri au fost consemnate de SIF1 Banat Crisana si Farmaceutica Remedia, iar cele mai severe deprecieri au fost înregistrate de actiunile SIF4 Muntenia si Transelectrica.

Indicele BET-TR a crescut cu 0,10%, iar indicele BET-Plus, care arata evolutia celor mai lichide 37 de actiuni de la BVB, s-a apreciat cu 0,11%.

Indicele BET-FI al SIF-urilor a crescut cu 0,89%, indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, s-a apreciat cu 0,23%, iar indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii, a urcat cu 0,34%. AGERPRES/(AS – autor: Ady Ivascu, editor: Andreea Marinescu)

Distribuie

Alte noutati

Farmaceutica REMEDIA, membru AMCHAM

Preocupata de dezvoltarea mediului de business din România și de promovarea de soluții de creștere a competitivitatii economice a țării în regiune și la nivel