Alege cadoul de Martisor din Farmaciile REMEDIA

Luna martie celebreaza femeia, de aceea fiecare cadou oferit trebuie sa fie unul deosebit. Calitatea si originalitatea sunt caracteristici care pot convinge orice femeie. Farmaciile REMEDIA vin in sprijinul domnilor, dar nu numai, pentru alegerea celui mai potrivit cadou in luna martie.

Orice combinatie de produse de machiaj BeYu si sapunuri naturale Sanflora beneficiaza de un cufar cadou, in perioada 26 februarie – 9 martie 2013. Campania de Martisor se adreseaza posesorilor de card de fidelitate REMEDIA si se desfasoara in Farmaciile REMEDIA din Bucuresti si judetele Alba, Cluj, Hunedoara, Iasi si Timis.

Alege combinatia preferata de produse BeYu si Sanflora, beneficiezi de reducerea de 25% pentru produsele de machiaj BeYu si 5% pentru sapunurile Sanflora si primesti cadou un cufar deosebit. Daca nu detii card de fidelitate REMEDIA, solicita unul direct in farmacie sau online, pe site-ul farmaciileremedia.ro.

BeYu reprezinta o gama de produse de machiaj care ofera calitate germana la preturi medii. BeYu pledeaza pentru un make-up modern, cu o varietate surprinzatoare de culori. Sapunurile Sanflora sunt 100% naturale, produse manual din uleiuri vegetale, imbogatite cu plante si extracte din plante, miere, argila, lapte de capra si uleiuri esentiale.

Distribuie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alte noutati