Actiunile implementate pentru prevenirea / limitarea raspandirii COVID-19

Farmaceutica REMEDIA SA doreste sa informeze actionarii vizavi de masurile luate pana in prezent in vederea prevenirii impactului COVID-19 asupra activitatii curente a companiei.

De cand a fost confirmat primul caz COVID-19 in Romania, Farmaceutica REMEDIA a monitorizat cu atentie evolutia situatiei si a implementat masuri suplimentare de igiena si dezinfectare, in acord cu informatiile si recomandarile transmise de catre autoritatile competente. De asemenea, la nivelul Companiei a fost format un Comitet pentru Situatii Deoasebite, responsabil cu monitorizarea evolutiei situatiei, care va coordona toate activitatile si problemele si va decide implementarea de noi masuri, daca va fi cazul.

Compania a luat masuri pentru prevenirea si diminuarea efectelor COVID 19 si prin asigurarea accesului pacientilor in farmaciile REMEDIA in siguranta (prin folosirea echipamentului de protectie, curatarea frecventa cu dezinfectanti a suprafetelor de contact, reguli de acces stricte pentru respectarea limitelor de siguranta).

In acest context, Compania va respecta dreptul actionarilor de acces la informatii relevante privind activitatile companiei, inclusiv posibilitatea ca AGA sa fie afectata de raspandirea COVID-19, prin postarea documentelor de interes pe website-ul societății: www.remedia.ro/investitori/informatii-actionari/adunarea-generala-a-actionarilor/, precum si prin organizarea de TC.

Va reamintim faptul ca actionarii pot sa isi exercite dreptul de vot prin corespondenta, precum in cazul oricarei adunari generale a actionarilor, astfel cum este descris in convocator.

In aceasta perioada in care desfasurarea normala a activitatii este afectata de raspandirea COVID-19, Compania continua sa isi respecte obligatiile legale de informare a actionarilor / investitorilor cu privire la informatiile privilegiate.

Toate informatiile vor fi puse la dispozitia actionarilor prin utilizarea canalelor de comunicare consacrate (Monitorul Oficial, pagina web a societatii, ziar de larga raspandire din localitatea unde este sediul societatii), evitand aparitia accesului asimetric la informatii privilegiate.

Informatii suplimentare pot fi obtinute telefonic de la persoanele rsponsabile de relatia cu investitorii: Adrian NOAGHI (+40 745 113 453), Florin CADIA (+40 745 962 413), sau pe mail la adresa investor@remedia.ro.

Distribuie

Alte noutati