A 6-a Conferinta a Societatii de Medicina de Urgenta si Catastrofa din Romania

Sustinator al manifestarilor stiintifice de elita, Farmaceutica REMEDIA a fost prezenta, in perioada 5-7 mai 2015, la cea de-a 6-a Conferinta a Societatii de Medicina de Urgenta si Catastrofa din Romania organizata de “Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare Iasi”, “Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa Iasi”, “Societatea de Medicina de Urgenta si Catastrofa din Romania”, “Spitalul Clinic Judetean de Urgenta “Sf. Spiridon” Iasi – UPU” si “Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Mihail Grigore Sturdza” al Judetului Iasi”.

In paralel cu aceasta conferinta, in aceeasi locatie Hotelul International din Iasi, a fost organizat si evenimentul aniversar SMURD Iasi – 10 ani, 180 de ani de existenta a pompierilor ieseni, prilej de a serba zece ani de constructie a unei echipe de profesionisti in interventia medicala de urgent,  zeci de mii de interventii terestre si aeriene in situatii critice, zeci de mii de batai ale inimiilor pacientilor, zeci de mii de priviri catre monitor si zeci de mii de telefoane, zeci de mii de finaluri fericite.

In cadrul Conferintei, Farmaceutica REMEDIA a promovat Altrazeal si Hematrix, doua produse inovatoare destinate managementului plagilor cronice.

Mai multe detalii referitoare despre cele doua produse sunt disponibile pe www.altrazeal.eu si www.hematris.de.

Distribuie

Alte noutati