Specialisti de top la Conferinta Medicala Noutati in Medicatia Endocrina, organizata de TARUS Media

 

TARUS Media, in parteneriat cu Farmaceutica REMEDIA, organizeaza in data de 3 noiembrie 2015, in cadrul Crystal Palace din Bucuresti, conferinta medicala NOUTATI IN MEDICATIA ENDOCRINA.

Profesori renumiti la nivel national, specialisti cu vasta experienta in domeniul endocrinologiei se vor intalni pentru a aduce in atentia auditoriului cele mai recente noutati in domeniu, temele principale fiind endocrinologia oncologica, terapia hormonala de substitutie si osteoporoza.

Printre personalitatile ce vor fi prezente la aceasta conferinta medicala se numara: Prof. dr. Catalina POIANA – Institutul “C.I. Parhon” Bucuresti, Prof. dr.  Voichita MOGOS – Spitalul “Sf. Spiridon” Iasi, Prof. dr. Corin BADIU – Institutul “C.I. Parhon” Bucuresti, Conf. dr. Carmen BARBU – Spitalul “Elias” Bucuresti, Prof. dr. Carmen VULPOI – Spitalul “Sf. Spiridon” Iasi.

Cuvantul introductiv va fi sustinut de catre Conf. univ. Dr. Diana Loreta PAUN, Consilier de Stat la Departamentul Sanatate Publica care va prezenta viitorul sistemului de sanatate din Romania bazat pe cele mai noi date statistice de la Cotroceni.

Printre subiectele abordate mentionam: terapiile de substitutie, cancerul tiroidian, osteoporoza, nodulul tiroidian, tratamentele inovative ale acromegaliei si ale bolii Cushing, terapiile cu antiestrogeni.

Evenimentul, realizat sub egida Societatii Romane de Endocrinologie, este creditat de catre Colegiul Medicilor din Romania cu 15 credite EMC si de catre Colegiul Farmacistilor din Romania cu 28 credite EFC. In taxa de participare este inclus si un abonament electronic la publicatiile The British Medical Journal-editia in limba romana si Medica Academica.

 

Cei care doresc sa participe la aceasta conferinta pot suna pentru informatii suplimentare la numarul de telefon: +40 758 046 947, scrie un email pe adresa cristina.draghescu@tarus.eu sau accesa pagina de internet www.tarusmedia.ro.

 

Distribuie

Alte noutati

Farmaceutica REMEDIA, membru AMCHAM

Preocupata de dezvoltarea mediului de business din România și de promovarea de soluții de creștere a competitivitatii economice a țării în regiune și la nivel