Workshop medical: Inovatii in Managementul Plagilor

Farmaceutica REMEDIA in parteneriat cu TARUS Media  a organizat in perioada 8-10 mai 2015, la Pensiunea Anastasia din localitatea Jurilovca, workshopul medical Inovatii in Managementul Plagilor, cu participarea profesorului Dr. Ojan Assadian, de la AKH Viena.

Evenimentul a adus in discutie teme de interes atat pentru specialistii din tara, cat si pentru pacienti. Progresele inregistrate in ultimii ani in tratamentul plagilor acute si cronice, cu focus pe importanta si necesitatea abordarii tratamentelor personalizate, trebuie intelese si cunoscute. Ameliorarea calitatii vietii pacientului este un obiectiv primar al medicului modern care se confrunta cu o cazuistica complexa, cu o patologie care poarta pecetea stilului de viata caracteristic acestui inceput de mileniu.

La lucrari au fost prezenti 28 de medici din tara, ce activeaza ca specialisti in chirurgie cardiovasculara, chirurgie generala, dermatologie, diabetologie, chirurgie plastica si medicina de familie.

Prezentarea produselor si dezbaterile au fost coordonate de catre Profesor Dr. Ojan Assadian – Professor for Skin Integrity and Infection Prevention University of Huddersfield, UK.

Dezbaterile s-au axat in special pe cazuri practice de management corect al plagilor acute si cronice, experienta practica a d-lui Prof. Dr. Ojan Assadian in clinica AKH Viena fiind extrem de relevanta.

TARUS Media, prin publicatia Medica Academica, a acordat participantilor la workshop 25 puncte EMC.

Imagini Workshop Jurilovca

[nggallery id=4]

Share this post
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Related news

Business at its home 2023

REMEDIA organised the seventh edition of the “Business at its home” event, dedicated to getting to know the company, after a break of 3 years.