Farmaceutica REMEDIA – sponsor principal al Campionatului National Individual la Gimnastica

Sustinator cu traditie al gimnasticii romanesti, Farmaceutica REMEDIA a fost sponsor principal al Campionatului National Individual la Gimnastica desfasurat la Deva, in perioada 23-25 octombrie 2014.

Cele mai bune gimnaste din tara la categoriile de junioare I, II si III (cu varste cuprinse intre 10-15 ani) au concurat timp de 3 zie la Sala Sporturilor din Deva.

Federatia Romana de Gimnastica a organizat, ca in fiecare an, competitia care stabileste cele mai valoroase gimnaste din Romania. In cadrul acestui concurs au participat peste 100 de gimnaste de la 19 cluburi din tara. S-au acordat 60 de premii pentru 4 categorii de varsta, la individual compus si in finalele pe aparate (barna, sol, sarituri si paralele), premii oferite cu sprijinul Farmaceutica REMEDIA.

Gimnastele vor face parte din Loturile Nationale de la Deva (junioare) si de la Izvorani si se pregatesc pentru viitoarele Jocuri Olimpice de la Rio de Janeiro, din 2016, Brazilia.

Share this post
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Related news

PRESS RELEASE

In compliance with the legal provisions in force on issuers and securities operations, the Board of Administrators of the Commercial Company Farmaceutica REMEDIA S.A. informs

2020 Nine Months Report

The Board of Directors of Farmaceutica REMEDIA S.A. informs that the Report for the 3rd Quarter of 2020, consolidated – the full version – is