Farmaceutica REMEDIA – sponsor principal al Campionatului National Individual la Gimnastica

Sustinator cu traditie al gimnasticii romanesti, Farmaceutica REMEDIA a fost sponsor principal al Campionatului National Individual la Gimnastica desfasurat la Deva, in perioada 23-25 octombrie 2014.

Cele mai bune gimnaste din tara la categoriile de junioare I, II si III (cu varste cuprinse intre 10-15 ani) au concurat timp de 3 zie la Sala Sporturilor din Deva.

Federatia Romana de Gimnastica a organizat, ca in fiecare an, competitia care stabileste cele mai valoroase gimnaste din Romania. In cadrul acestui concurs au participat peste 100 de gimnaste de la 19 cluburi din tara. S-au acordat 60 de premii pentru 4 categorii de varsta, la individual compus si in finalele pe aparate (barna, sol, sarituri si paralele), premii oferite cu sprijinul Farmaceutica REMEDIA.

Gimnastele vor face parte din Loturile Nationale de la Deva (junioare) si de la Izvorani si se pregatesc pentru viitoarele Jocuri Olimpice de la Rio de Janeiro, din 2016, Brazilia.

Share this post

Related news

Farmaceutica REMEDIA, member of AMCHAM

Committed to developing the business environment in Romania and promoting solutions to increase the country’s economic competitiveness in the region and at European level, Farmaceutica