A 9-a editie a Danubian Transplant Symposium, Viena

Farmaceutica REMEDIA S.A. a fost prezenta la cea de-a 9-a editie a Danubian Transplant Symposium care a avut loc intre 14 si 16 decembrie 2012, la Viena. Cei mai renumiti specialisti in transplant din Romania si din Europa au vorbit despre modalitatea de a transforma un donator potential in donator real.

Prof. Dr. Irinel Popescu, Prof. Dr. Mihai Lucan, Prof. Dr. Radu Deac si Prof. Dr. Mihai Voiculescu, alaturi de renumiti specialisti in transplant din Europa, au dezbatut problem de actualitate legate de coordonarea in transplant.

Dezbaterea a fost centrata pe identificarea modalitatilor prin care un donator potential poate fi transformat in donator real. Alte subiecte discutate: etica transplantului renal si a donarii, probleme de actualitate in transplantul hepatic si cardiac, redresarea activitatii de transplant din Romania prin planul de actiune elaborat de Comisia Europeana.

La Danubian Transplant Symposium au participat 50 de specialisti in transplant, asistente, farmacisti si mass media.

Share this post

Related news

Business at its home 2023

REMEDIA organised the seventh edition of the “Business at its home” event, dedicated to getting to know the company, after a break of 3 years.