Simona Maria Vladica, incantata de produsele BeYu

Simona Maria Vladica, director general Sanatatea Media Group, a incercat produsele de machiaj BeYu. Opinia despre acestea si felul in care machiajul BeYu se potriveste cu frumusetea si personalitatea Simonei Vladica, in randurile de mai jos si in galeria de fotografii realizate de Doru Amariucai.

Simona Maria Vladica despre BeYu:

Ma declar foarte multumita de produsele de inalta calitate BeYu. Din cauza faptului ca am un ten foarte sensibil, nu obisnuiesc sa ma machiez si imi este greu sa gasesc produse compatibile cu pielea mea. Insa, cu ajutorul produselor de machiaj BeYu cu extracte naturale, am reusit sa obtin un ten perfect si natural fara sa am sentimentul de incarcare al pielii.

Produsele BeYu au capacitatea de a sublinia frumusetea nativa a femeilor si de a scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale acestora. Sunt incantata de fondul de ten si de pudra care, prin continutul de pigmenti de iluminare, confera tenului meu un aspect armonios si stralucitor.

Galerie foto:

     
Distribuie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alte noutati

Comunicat de presa

În conformitate cu prevederile legale în vigoare privind emitenţii şi  operaţiunile cu valori mobiliare,Consiliul de Administraţie al Societăţii Comerciale Farmaceutica REMEDIA S.A., informează pe toți