Pașii pentru ridicarea rețetei

 

1. Ia legătura telefonic cu medicul de familie sau cu medicul specialist. Dacă problemele tale medicale pot fi rezolvate printr-o consultație la distanță, medicul va elibera prescripția medicală fie prin telefon, fie prin mijloace de comunicare electronică (e-mail, Whatsapp).
 

2. Dacă nu deții un mijloc de comunicare electronic sau un telefon inteligent, scrie de mână următoarele informații pe care medicul tău ți le poate dicta telefonic în vederea eliberării medicamentelor prescrise:
– Codul de parafă al medicului prescriptor;
– Codul unic de inregistrare (CUI) al cabinetului medical prescriptor;
– Seria, numărul și data prescripției medicale.
– Mergi în cea mai apropiată farmacie REMEDIA cu datele transmise de medic pentru ridicarea medicamentelor
– Sună la numărul de telefon 021 380 11 11 ( NON STOP, număr cu tarif normal) indicând orasul din care dorești să ridici medicamentele și farmacia REMEDIA cea mai apropiată ție.

3. Dacă ai primit rețeta electronică pe Whatsapp sau prin e-mail, poți intra în posesia medicamentelor, optând pentru una dintre variantele de mai jos:
– Arată farmacistului REMEDIA rețeta primită pe telefon.
– Arată farmacistului REMEDIA rețeta printată acasă, primită online de la medic.
– Trimite rețeta la adresa retete@remedia.ro indicând orasul din care dorești să ridici medicamentele și farmacia REMEDIA cea mai apropiată tie.
– În cel mai scurt timp, un farmacist va lua legătura cu tine pentru a-ți confirma disponibilitatea produselor și când poți merge să le ridici. Medicamentele vor fi rezervate până atunci.

 

Distribuie

Alte noutati

Business-ul la el acasă 2023

REMEDIA a organizat a șaptea ediție a evenimentului ”Business-ul la el acasă”, eveniment dedicat cunoașterii companiei, după o pauză de 3 ani. Farmaceutica REMEDIA S.A.