Farmaceutica REMEDIA S.A. a lansat Excilor, produs belgian inovator in tratamentul onicomicozei

Farmaceutica REMEDIA S.A. a lansat EXCILOR, produs belgian inovator in tratamentul onicomicozei. Excilor este un dispozitiv medical care utilizeaza o tehnologie avansata si diferita de alte produse similare de pe piata si este numarul 1 pe piata in Marea Britanie, Italia, Austria si Elvetia.

Produsul isi dovedeste eficacitatea prin actiunea directa asupra mediului de crestere a fungilor. Excilor acidifica mediul si inhiba dezvoltarea dermatofitiilor care sunt responsabili cu infectia unghiei.  Mai mult, spre deosebire de alte produse din piata, Excilor contine acid acetic care patrunde in toate straturile unghiei datorita dimensiunilor mici ale moleculei.

Modificarea mediului si penetrarea straturilor unghiei sunt factorii cheie in tratamentul impotriva onicomicozei. Excilor este prezent spre vanzare in Farmaciile REMEDIA in doua formule complementare: stilou si solutie. Rezultatele devin vizibile odata cu regenerarea unghiei (in medie 3 luni), aplicarea si uscarea sunt rapide, iar pacientul observa eficienta tratamentului.

Cititi mai multe despre Excilor.

Comenzi online Excilor stilou

Comenzi online Excilor solutie

Distribuie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Alte noutati

Comunicat de presa

În conformitate cu prevederile legale în vigoare privind emitenţii şi  operaţiunile cu valori mobiliare,Consiliul de Administraţie al Societăţii Comerciale Farmaceutica REMEDIA S.A., informează pe toți