Farmaceutica REMEDIA, locul 1 in Topul firmelor hunedorene din 2014

Farmaceutica REMEDIA a obtinut locul I in cadrul festivitatii de premiere „Topul Firmelor” organizata de  Camera de Comert si Industrie Hunedoara, joi 27 noiembrie 2014. Evenimentul a reunit peste 800 de firme care au avut rezultate deosebite din activitatea desfasurata, pe baza situatiilor financiare depuse de agentii economici pentru anul 2013.

Ajunsa la cea de-a XXI- a editie, Gala de premiere a celor mai bune firme din judetul Hunedoara reprezinta un eveniment important de business si reuneste anual reprezentanti de marca ai mediului economic, politic si de afaceri.

In cursa celor mai bune firme s-au inscris peste 11.500 de societati comerciale din randul carora au fost desemnati cei mai buni agenti economici. Rezultatele economico-financiare deosebite au plasat Farmaceutica REMEDIA din nou pe prima pozitie in topul firmelor din judet.

Criteriile de premiere s-au bazat pe indicatorii de eficienta ale unei firme: cifra de afaceri, profitul de exploatare, rata profitului curent, eficienta utilizării resurselor umane, efortul de dezvoltare, eficienta utilizarii capitalului angajat.

Distribuie

Alte noutati

Farmaceutica REMEDIA, membru AMCHAM

Preocupata de dezvoltarea mediului de business din România și de promovarea de soluții de creștere a competitivitatii economice a țării în regiune și la nivel